oprechtemediums.nl

OprechteMediums.nl: Huiselijke sfeer
De naam zegt het al: "Oprechte Mediums". En dat zijn ze ook: Oprecht. Je kunt bij oprechte mediums terecht met al jouw levensvragen. De paragnosten en mediums die bij Oprechte Mediums werken hebben allemaal een bepaalde paranormale gave. De website heeft een prachtige nieuwe look en dat spreekt aan. Het aanbod van oprechte mediums, zuivere paragosten en betrouwbare helderzienden waar je uit kunt kiezen is groot, dus je vindt altijd een medium waar je een klik mee hebt.
De huiselijke sfeer is een verademing en geeft een betrouwbaar gevoel.

OprechteMediums.nl: Echte mensen
Ook is er een blog waar je van alles kunt lezen over uiteenlopende spirituele onderwerpen. Deze blog is door de oprechte mediums zelf geschreven, wat de site een extra persoonlijk tintje geeft. Het is erg fijn om te zien dat de profielfoto’s van consulenten geen foto’s zijn die van internet zijn geplukt. We hebben dus te maken met echte mensen die geen “artiestenplaatje” of alias afbeelding  gebruiken.

OprechteMediums: Ook Skypeconsult
Oprechte Mediums biedt als een van de weinigen een Skypeconsult aan. Een Skypeconsult moet je vooraf boeken en kost € 45,-. Betalen kan met iDeal en BanContact. Reken erop dat er 2 dagen verwerkingstijd is voordat het consult kan plaats vinden.

Ga naar de website www.oprechtemediums.nl of
 
 

Terug naar Overige spirituele bellijnen

© 2017 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode