mediums

Mediums: Op internet vind je veel informatie over mediums 
Je ziet bijna door de bomen het bos niet meer. Toch is er veel nuttige informatie te vinden over mediums. Wij hebben deze gebundeld en je vindt bij ons alles wat je wilt weten over een goed medium.

Mediums: Wanneer mag iemand zich een medium noemen?
Een medium word je niet zomaar. Op de eerste plaats moet er een talent zijn. Een aanleg om medium te worden. Deze gave is aan iemand gegeven of niet. Als deze medium gave aanwezig is, dan wil het niet zeggen dat iemand automatisch ook een medium is.

Mediums: Om dit duidelijker uit te leggen, komt nu een vergelijk
Vergelijk: Iemand is geboren met een muzikaal talent. Deze persoon heeft niet de kans genomen of niet de mogelijkheid gehad om dit talent te ontwikkelen. Het wordt in dat geval geen muzikant. Stel dat deze persoon wel de kans heeft aangegrepen om iets te doen met dit talent of met deze gave, dan is de kans groot, dat deze persoon muzikant is. Maar dan is nog steeds niet zeker of het ook een bekende wordt of de beste of de meest gewaardeerde muzikant.

Mediums: Een gave moet je ontwikkelen en bijhouden
Zo werkt dat ook bij de gave mediumschap. Je kunt als kind deze gave als medium meekrijgen. Maar als je er vervolgens niets mee doet, dan ben je nog steeds niet een medium. Heb je echter niet alleen maar de gave om medium te worden, maar besluit je om dit talent te gaan ontwikkelen, dan is er een kans, dat je een medium wordt. Als het lukt dan mag je jezelf bij de groep mediums aansluiten. Dan mag je jezelf een medium noemen.

Mediums: Wat is een medium nou precies?
Voor ieder medium is dat anders. Alle mediums zijn uniek. Het is onmogelijk om in één zin samen te vatten wat een medium nou precies is. Vergelijk alweer met de muzikant. Je hebt een drummer bij een rockband, maar je hebt ook de pianist die klassieke muziek maakt in een concertgebouw. De ene muzikant is juist heel erg ritmisch en de andere muzikant kan volledig vanuit zijn of haar gevoel muziek maken. 

Mediums: Elk medium is uniek
De een heeft juist veel technisch talent en kan de meest ingewikkelde patronen spelen, terwijl de ander juist gevoel gebruikt en van een eenvoudige melodie een prachtig gevoelig muziekstuk kan maken. Ook dit geldt weer voor mediums. Het ene medium heeft de gave en zit minder in zijn of haar gevoel, maar kan op uitstekende manier allerlei ingewikkelde technieken gebruiken om in trance te raken, waardoor het een krachtig en zuiver medium is. De ander heeft geen techniek nodig en werkt puur en alleen vanuit het gevoel als medium.

Mediums: Wat doen of kunnen mediums?
Mediums houden zich vooral bezig met het vertalen van boodschappen. Deze boodschappen kunnen niet door iedereen worden waargenomen. Het zijn boodschappen van engelen, gidsen, overledenen, entiteiten, geesten en nog veel meer. Ook kunnen het energieën zijn die jij zelf om jou heen hebt. De informatie die een medium kan horen, voelen, zien of zelfs ruiken kan voor jou nuttig zijn. Je kunt er in de toekomst iets aan hebben. Als je bijvoorbeeld een blokkade hebt, dan kan deze worden opgeheven met de informatie die een medium je geeft. 

Mediums: Een voorbeeld
Stel je voor dat je verliefd bent en je weet niet zeker of het de liefde van jouw leven is, dan kan een medium jou daar antwoord op geven. Of stel dat je verliefd bent en je weet niet zeker of de ander dat ook is, dan kunnen mediums contact leggen met een engel, jouw gids, de gidsen van de ander of een andere zuivere energie, waardoor jij er achter kunt komen of de andere persoon ook verliefd op jou is.

Mediums: Meerdere talenten of gaven tegelijk
Er zijn natuurlijk ook veel mediums die meerdere talenten tegelijk hebben. Ze zijn dan ook paragnost of helderziende tegelijk. (Vergelijk: De muzikant die ook muziekstukken kan schrijven of die daarbij ook dirigent is). Dit is een combinatie gave die vaak voorkomt. Als je eenmaal gevoelig bent voor alles tussen hemel en aarde, dan is jouw zesde zintuig sterk ontwikkeld. Je kunt dan tegelijkertijd een medium en helderziende zijn of een medium en een paragnost tegelijk. Het voordeel is, dat zo'n medium-paragnost of medium-helderziende jou met alle vragen die je hebt in één keer kan helpen. 

Mediums: Combinatie medium paragnost
Stel dat je contact met een dierbare overledene wil en je wil tegelijkertijd weten of je in de nabije toekomst jouw grote liefde gaat ontmoeten, dan kun je terecht bij een medium-paragnost of een helderziende-medium. Het andere voordeel van deze combinatie medium paragnost helderziende is ook, dat je slechts één keer hoeft te betalen voor jouw consult. Je hebt alle problemen, twijfels, onzekerheid, angst, liefdesvragen, relatieproblemen enz. in één keer aangepakt. Het is belangrijk om te kiezen voor de paragnost helderziende medium die bij jou het allerbeste past. Er moet een klik tussen jullie zijn. Dan is de hulp het meest effectief.

Mediums: Met welke vragen kun je bij een medium terecht?
Je kunt met de meest uiteenlopende vragen terecht bij een medium. Wij zetten voorbeelden voor jou op een rij, waarmee je terecht kunt bij mediums paragnosten of helderzienden:

- Komt er een nieuwe grote liefde op mijn pad?
- Ik moet een belangrijke beslissing nemen. Welke beslissing is het beste? Of: Hoe kan ik weten dat ik voor het juiste gekozen heb of ga kiezen?
- Ik ben verliefd op iemand. Is die ander ook verliefd op mij?
- Mijn financiele situatie is niet goed. Komt daar verbetering in? Hoe kan ik mijn financiele situatie verbeteren?
- Ik heb een relatie en die loopt niet goed. Er zijn relatieproblemen. Hoe kan ik deze oplossen? Is het verstandig om nog door te gaan met deze relatie?
- Op mijn werk gaat het moeizaam. Komt er nieuw werk? Hoe kan ik mijn huidige situatie veranderen?
- Ik ben verliefd op iemand die getrouwd is. Zal de ander zijn of haar relatie verbreken om vervolgens met mij verder te gaan?
- Er is een dierbare persoon overleden. Ik wil contact met overledene. Kan dat? Staat deze dierbare overledene achter mij? Gaat het goed met deze overleden persoon?
- Ik wil graag zwanger worden. Zal dat ook gaan gebeuren? (LET OP: Een medium, paragnost of helderziende kan nooit een vervanging zijn voor een arts! Ga met medische vragen ook altijd naar een medisch arts die gespecialiseerd is en de juiste opleiding hiervoor heeft gevolgd. Een medium, helderziende en paragnost helpen je niet met medische gezondheidsvragen. Dit is slechts een ondersteuning.)
- Ik heb nare ervaringen gehad in mijn jeugd of in mijn verleden. Hoe kan ik deze verwerken en loslaten?
- Hoe kan ik van dat onzekere gevoel afkomen? Ik weet niet waar het vandaan komt maar ik wil er wel vanaf.
Zo zie je, dat er heel veel mogelijk is bij een helderziend medium of paragnost. Je kunt elke vraag stellen die jij wilt stellen. Het voordeel van een telefonisch consult, is dat je er anoniem kunt praten. Niemand hoeft van jouw probleem iets te weten. Het wordt vertrouwelijk behandeld.

 

Extra informatie over verschillende soorten mediums:
online mediums
0900-mediums
bekende mediums
erkende mediums
goed medium
beste medium
zuivere mediums
mediums ervaringen
betrouwbaar medium
gratis medium
mediums vergelijken

Terug naar de Startpagina

© 2017 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode