Praktijk Cartomante "Isabella"

Isabella: Zuiver consult
De kracht van praktijk Cartomante "Isabella":Tijdens een consult wil Ingrid zo min mogelijk achtergrond informatie van de client. Zo werkt een consult voor haar het meest zuiver. Praktijk Cartomante “Isabella” geeft workshops en cursussen in het kaartleggen van Mll Lenormand. Tijdens een consult mag ze met de hulp van haar kaarten boodschappen geven en u hiermee verder op uw ziels-/ levenspad helpen.

Isabella: Inzichtswerk
Ook mag er inzicht en verheldering komen in blokkades, problemen, onbegrip en/of verdriet. U mag haar vragen stellen over uw relaties, werk, familie, kinderen, vrienden etc. De website van Praktijk Cartomante “Isabella” ziet er zeer uitnodigend uit. Het mooie rustgevende karakter van de website laat meteen de zachte kracht zien waarmee klanten worden benaderd

Er is veel mogelijk:
-Persoonlijk consult
-Fotoreading
-Email consult
-Telefonisch consult
-Workshops en Cursussen

Isabella: Online consulten
Ingrid is ook werkzaam bij diverse spirituele/ paranormale hulplijnen o.a Antwoorden en Inzichten, Paracredits en Topconsulenten waardoor u haar direct aan de lijn krijgt. Het is de moeite waard om deze website eens te bezoeken en te onderzoeken wat Praktijk Cartomante “Isabella” voor jou kan betekenen!

Ga naar de website: www.praktijk-isabella.nl of:

 
 

© 2017 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode