mediums.nl

Mediums.nl: Groot in overzicht
Mediums.nl is een bijzonder grote spirituele hulplijn in Nederland. Er is grote keuze aan mediums, paragnosten en helderzienden. De website is overzichtelijk en je vindt er veel extra informatie zoals bijvoorbeeld over online mediums, mijn toekomst kijken, spiritueel medium, daghoroscopen en waarzeggerij. Als je helemaal naar beneden scrolt, dan zie je allerlei links met interessante informatie. Op de lijn werken veel mediums, paragnosten, astrologen en helderzienden. Als klant heb je grote keuze. Er is altijd wel een medium of paragnost aanwezig waarmee je een klik voelt.

Mediums.nl: Verschillende consulten
Je kunt bij mediums.nl op twee manieren een telefonisch consult krijgen. De eerste mogelijkheid is via een 0900 nummer en de tweede manier gaat via een creditsysteem. Je moet dan lid worden door een gratis account aan te maken voordat je credits kunt kopen. Per email ontvang je een code die je gebruikt op het moment dat je gaat bellen met een van de mediums van mediums.nl. je kunt ook per email een consult aanvragen en dan volg je dezelfde route als bij bellen met credits. Een emailconsult kost € 15,-. Verder kun je bij de consulenten van mediums.nl ook nog terecht voor een foto-reading.

Mediums.nl: Snel even inzicht opdoen
Mediums.nl biedt een gratis horoscoop en je kunt er een gratis tarotkaart van de dag trekken. Het lijkt  een leuke manier om weer even mee verder te kunnen op dagen die een extraatje kunnen gebruiken.

Op de site van mediums.nl kun je als bezoeker een gratis account aanmaken. Verder is er op dit moment een actie. Je kunt vier minuten gratis bellen met een medium! De mediums en paragnosten en helderzienden van mediums.nl staan ook op de website van paragnosten.nl. Lees meer over paragnost.nl. Lees meer over paragnost.nl.


Ga naar de website: www.mediums.nl of
 


Terug naar Overige spirituele bellijnen

© 2017 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode