helderziendelijn.net

Helderziendelijn: Erkende bellijn sinds 1980
Helderziendelijn.net is een zeer krachtige telefoonlijn met veel verschillende paragnosten en mediums er op. Er is zelfs een opleidingscentrum aan gekoppeld, waar je een opleiding tot spiritueel belconsulent kunt volgen. De lijn is ooit opgezet door Rob van der Wilk. Tegenwoordig wordt de lijn gerund door zijn vrouw Marianne. Marianne is zelf een medium met een zeer zuivere gave. Op de bellijnen werken paragnosten, helderzienden, mediums en kaartleggers en ze zijn gecertificeerd en erkend spiritueel belconsulent.

Helderziendelijn: Winkel en Magazine
Op de website van helderziendelijn vind je ook een meditatiewinkel. Je kunt er verschillende cd's kopen. Er is ook een gratis download. Op de website helderziendelijn.net vind je ook extra informatie over paragnosten, mediums, helderziende, spirituele hulplijn, liefdesvragen en levensvragen. In het online helderziende magazine vind je veel artikelen over veel uiteenlopende spirituele en paranormale onderwerpen. Dit magazine is geschreven door verschillende paragnosten en mediums. Als je hulp wil, is het aan te raden om eens te bellen met een medium en een helderziende van de helderziendelijn.

Helderziendelijn: Vernieuwde website met creditsysteem
Als je als bezoeker de website bezoekt, zul je een volledig vernieuwde website vinden. De homepagina van helderziendelijn.net komt verzorgd over en nodigt uit om ook een kijkje op andere pagina’s te nemen. Terwijl je vroeger kon bellen met een 0900 nummer kan dat nu uitsluitend met credits. Daarbij wordt de keuze voor chatten of bellen middels een gebruiksvriendelijke route aangegeven. Er wordt een staffel gehanteerd van 5, 15, 30 en 60 minuten waarbij elke staffel naar verhouding iets goedkoper wordt. Houd er rekening mee dat je bij 5 minuten maar 1 vraag kunt stellen aan een medium, paragnost of helderziende van helderziendelijn.net.

Helderziendelijn: Horoscopen
Je kunt gratis je weekhoroscoop en weekend horoscoop lezen. Deze wordt daadwerkelijk actueel gehouden dus het is de moeite waard om elke week een kijkje op de website te nemen. Op het profiel van elke consulent kun je doorklikken om meer over het medium van je keuze te weten te komen. De website is nog wat sober omdat er (nog) geen aanvullende informatieve artikelen te vinden zijn. Maar wellicht dat dit in de toekomst verandert omdat helderziendelijn.net waarschijnlijk nog bezig is met haar innovatie van de website.

Ga naar de website: www.helderziendelijn.net of
 


Terug naar Overige spirituele bellijnen

© 2017 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode