antwoordeneninzichten.nl

Antwoorden & Inzichten: Mogelijkheden in heldere en duidelijke taal
Antwoorden en Inzichten is een stabiele telefoonlijn, die al jarenlang bestaat. De eigenares is paragnoste Barbara, een zeer zuiver en deskundig medium en paragnost. Op de spirituele hulplijn van paragnost Barbara kun je bellen met credits maar ook zonder credits. Verder is er ook een sms-dienst bij antwoorden en inzichten. Deze sms-dienst werkt (in tegenstelling tot bij veel anderen) zeer goed. Wij hebben het geprobeerd. Het antwoord is concreet en het klopt. Bovendien reageren de mediums, helderzienden en paragnosten heel snel. De naamkeuze is dus heel goed, want je krijgt zeker antwoorden en inzichten!

Antwoorden & Inzichten: Zorgvuldigheid en betrouwbaarheid
De mediums, helderzienden, paragnosten, tarotisten enz. van antwoordeneninzichten zijn door Barbara zelf geselecteerd en gescreend. Dat geeft een stabiele en zuivere groep helderzienden, paragnosten en spirituele experts. Op de website is allerlei achtergrondinformatie te vinden over bijvoorbeeld: paragnost, medium, tarot, toekomstvoorspellingen, engelenkaarten, orakelkaarten enz. De website komt sereen en harmonieus over. Je ziet dat er met veel zorgvuldigheid aan gewerkt is en het geeft een rustgevend gevoel. Als je klikt op "reacties op consulten" dan kun je lezen wat voor ervaringen mensen hebben gehad met een paragnost of medium van de spirituele hulplijn antwoorden en inzichten.

Antwoorden & Inzichten: Consulenten geven cursussen en workshops
Er staat veel informatie op de website over bijvoorbeeld cursussen en workshops die worden gegeven door de mediums en paragnosten van antwoorden en inzichten zelf. Het is duidelijk dat er heel wat wordt ondernomen door de mediums, paragnosten en helderzienden die voor Antwoorden en Inzichten van paragnost Barbara werken. Die activiteiten beperken zich niet tot enkel lokale presentaties maar vinden in het hele land plaats.

Antwoorden en Inzichten: Communiceren Met dieren
Antwoordeneninzichten beoogt het begrip tussen mens en dier te verbeteren. Je kunt er adviezen krijgen als je problemen hebt, maar ook contact vragen met overleden (huis-) dieren. Je vragen kunnen telefonisch maar ook per mail worden gesteld. Bovendien kun je een afspraak maken voor een consult.

Antwoorden en Inzichten: Internationale allure
Met het eigen systeem van antwoorden en inzichten is bellen vanuit het buitenland ook mogelijk. Een eventuele 0900 blokkering is niet meer van toepassing en je wordt vanuit het buitenlang gewoon doorgeschakeld naar het creditsysteem

Ga naar de website www.antwoordeneninzichten.nl of:
 


Terug naar Overige spirituele bellijnen

© 2017 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode