Mediumlink.nl

Mediumlink: Helder en betrouwbaar
Mediumlink is een internationale spirituele en paranormale mediumlijn. Er werken veel spirituele hulpverleners, elk met een eigen specialistische achtergrond. Op de mediumlijn Mediumlink vind je een hele bijzondere blog, met allerlei uiteenlopende paranormale en spirituele onderwerpen. Er is ook een gastenboek, waar je de ervaringen kunt lezen die anderen hadden met een paragnost of medium van de hulplijn mediumlink. Op Medium link kun je ook terecht voor een fotoreading. De website is mooi. Er is zorgvuldige aandacht aan besteed en dat zie je er ook aan.

Mediumlink: Traditioneel bellen en eigentijds bellen met credits
Je kunt bij mediumlink vanuit Nederland contact opnemen via een 0909 nummer en ook via credits. Op de nieuwspagina vind je allerlei nieuwtjes over de hulpverlening en de spirituele hulpverleners van Mediumlink. Als je dat wil, dan kun je gebruik maken van de sms alert dienst. Zodra jouw favoriete medium of helderziende online komt, krijg jij dan een melding via sms. Als je zelf paragnost of helderziende bent, kun je je via deze mediumlijn aanmelden om er ook te gaan werken.

Mediumlink: Blog en afspraak
De blog van mediumlink is zeker de moeite waard. Je vind er interessante weetjes en artikelen en veel wijze spreuken die je kunnen raken en laten bezinnen. Via het afsprakenformulier kun je een afspraak plannen met een van de mediums, helderzienden en paragnosten van mediumlink. Kies je dag en tijd voor een consult over jouw vraag of probleem.

Mediumlink: Face2Face gesprek
Als je heel graag live tegenover een medium van mediumlink wilt zitten en een stukje ervoor op weg wilt gaan, kun je via www.mentorion.nl /praktijkzoeker zoeken naar een consulent met een eigen praktijk. Daar kun je dan op afspraak terecht voor bijvoorbeeld een healing of reading.

Ga naar de website: www.mediumlink.nl of
 


Terug naar Overige spirituele bellijnen

© 2017 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode